WordPress website laten maken?

Heb je een hopeloos ouderwetse website, maar zie je er tegenop om tienduizenden euro’s stuk te slaan op een nieuwe met een of ander onhandig CMS? Think again!

Een WordPress website is super gebruiksvriendelijk en knal ik binnen no-time voor je in elkaar.

Wordpress website laten maken

Waarom een nieuwe website laten maken?

Meer en meer business verplaatst zich van offline naar online. Een goede website is tegenwoordig dan ook essentieel voor elke onderneming.

Je website is de plek waar potentiële nieuwe klanten een eerste indruk van jouw organisatie krijgen en die bestaande klanten aan hun relaties laten zien wanneer ze over jouw bedrijf praten. Zo’n eerste indruk is dus mega belangrijk!

Ook als je aan de slag wilt met zoekmachine optimalisatie en blogs is een sterke website belangrijk. De basis is namelijk altijd een snelle, gebruiksvriendelijke en veilige website. En anno nu is het ook wel zo handig als je site er op zowel desktop, tablet als mobiel goed uit ziet.

Waarom door mij laten maken?

 • Uniek design
 • 100% SEO proof
 • Moderne vormgeving
 • Handige plugins
 • Veilig, snel en responsief
 • Eenvoudig & gebruiksvriendelijk
 • Gemakkelijk zelf wijzigingen maken
 • Snelle oplevering

Wat zijn de kosten?

De kosten om een website te laten maken worden steeds lager. En al helemaal als je het door mij laat doen! Ik werk namelijk op basis van WordPress, met het krachtige Divi thema. Dit thema kun je razendsnel op honderdduizend verschillende manieren configureren, maar ziet er altijd strak en professioneel uit en is zeer SEO-friendly. Kijk maar naar deze website bijvoorbeeld!

WordPress is gratis en Divi kost €89 per jaar krijg je van mij. Zo ben ik!

In korte tijd kan ik je website opleveren. De precieze kosten zijn afhankelijk van:

 • Het aantal pagina’s
 • De gewenste functionaliteiten en complexiteit
 • Of er al een logo en huisstijl aanwezig is
 • Of er SEO teksten en/of andere content gemaakt moet worden

Benieuwd wat de precieze kosten zijn om jouw website te laten maken? Neem contact met me op!

Wordpress website laten maken kosten

Werkwijze

Ondanks dat een WordPress website razendsnel opgeleverd kan worden, ga ik niet zomaar van start. Om zo effectief mogelijk te werken, gebruik ik onderstaand stappenplan.

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we het doel van de website, de webpagina’s waaruit de website moet bestaan, de functionaliteiten, de look & feel en welke webteksten er geschreven moeten worden.

Stap 2: Plan van aanpak

Op basis van de vrijblijvende intake stellen we een plan van aanpak op. Hier staat een samenvatting van de besproken zaken in, welke content er voor welke webpagina’s gemaakt (of aangeleverd dienen te) worden en welke (SEO) teksten er geschreven moeten worden.

Stap 3: Contentcreatie

Zijn alle teksten al geschreven en zijn er al foto’s die ik kan kan gebruiken? Zo ja, dan gaan we meteen door naar stap 4! Als er nog teksten geschreven moeten worden of andere content gecreëerd, dan doen we dit in deze fase.

Je kunt er voor kiezen om de webteksten door mij te laten schrijven of ze zelf aan te leveren.

  Stap 4: De eerste pagina

  Wanneer alle content geprepareerd is, ga ik aan de slag met de eerste pagina. Niet op basis van moeilijke code, maar gewoon meteen front end aan de slag.

  Op basis van jouw input maak ik een eerste pagina op. Hier mag je net zo lang commentaar op geven tot je helemaal tevreden bent! 

  Deze eerste pagina vormt qua stijl en vormgeving de basis van de rest van de website. 

   Stap 5: Volledige website

   Is de eerste pagina helemaal naar je smaak, dan maak ik daarna in één klap de rest van de website in dezelfde stijl. Ook nu mag je net zo lang aanpassingen opgeven tot je helemaal tevreden bent.

    Stap 6: Livegang

    Ben je helemaal in de wolken met de website die ik voor jou gemaakt heb? De laatste stap is om de website live te zetten.

    Heb je al een website? Dan voer ik een SEO-migratie uit, waarbij ik geen druppel linkjuice verloren laat gaan van je oude website. 

    Je ontvangt van mij de inloggegevens en een handleiding waarmee je zelf wijzigingen kunt maken.

     Voorbeelden

     Benieuwd wat je ongeveer kunt verwachten wanneer je je WordPress website laat maken door Steef The Brave? Kijk dan eens naar onderstaande voorbeelden!

     Steef The Brave website
     Website Q909
     Website Voorbeeld2

     WordPress website laten maken?

     Spreken bovenstaande voorbeelden en mijn werkwijze je aan? Ofwel: wil je door mij een nieuwe WordPress website laten maken? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie.