Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je bedrijf gaat als een speer, maar in de zoekresultaten kom je nog niet helemaal mee. Waarom toont Google toch steeds die vervelende concurrenten boven jouw webpagina’s?

Tijd voor zoekmachine optimalisatie! Bij Steef The Brave ben je aan het juiste adres.

zoekmachine optimalisatie
Wat is SEO?

Wat is SEO?

Miljoenen mensen in Nederland gebruiken dagelijks zoekmachines als Google om de antwoorden op hun vragen te vinden. Zoekmachines beantwoorden deze vragen door webpagina’s te tonen die volgens hen het best antwoord geven.

Door middel van zoekmachine optimalisatie – ook wel SEO genoemd – zorg ik dat jouw webpagina’s de vragen van potentiële bezoekers beantwoorden en ze hoog in de zoekmachine worden getoond. 

Want over het algemeen geldt: hoe hoger de positie in Google, hoe meer bezoekers!

Werkwijze

Je posities in Google zijn afhankelijk van drie factoren: de technische staat van je website, de kwaliteit van je on-site content en je autoriteit ten opzichte van concurrenten. Ik ga niet zomaar wijzigingen doorvoeren aan je website, maar volg onderstaand stappenplan:

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we je doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je ideale doelgroep, de concurrentie, je budget en de KPI’s.

Stap 2: SEO Strategie

Op basis van de intake, gegevens uit Google Analytics, Google Search Console en data uit mijn eigen SEO tools stel ik een op maat gemaakte SEO strategie op voor jouw website.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. SEO scan
  1. Website-techniek
  2. On-site content
  3. Linkprofiel
 2. Concurrentie-analyse
 3. Zoekwoordenonderzoek
 4. SEO strategie
 5. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende maanden om jouw website beter vindbaar te maken.

Stap 3: SEO Service

Nadat we de strategie besproken hebben, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website-techniek, optimalisatie van de homepage en landingspagina’s, linkbuilding, herinrichten van de interne linkstructuur en de creatie van nieuwe webpagina’s.

Maandelijks ontvang je een uitgebreide rapportage en bespreken we de voortgang.

  Waarom SEO uitbesteden aan Steef The Brave?

  Ten eerste, omdat ik natuurlijk een geweldig goede SEO specialist ben! Ik ben enorm op de hoogte van moderne SEO en behaal uitstekende resultaten voor mijn klanten. 

  Daarnaast is mijn uurtarief – ten opzichte van concullega’s en SEO bureau’s – zeer scherp. Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik geen nutteloze overhead kosten. En doordat ik kennis heb van alle aspecten van SEO en de volledige controle over elk project heb, worden je uren zeer effectief besteed.

  Wil je je SEO uitbesteden en ben je benieuwd wat zoekmachine optimalisatie kost? Neem dan contact met me op!

  zoekmachine optimalisatie uitbesteden

  Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

  Jan Hofman

  NPS Duurzaam

  Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

  Petra van Alphen

  Saliance

  Bekend van

  Ik publiceer regelmatig artikelen op de populaire blogs in de online marketing branche. Misschien ben je mijn gastblogs hier wel eens tegengekomen.. 

  Frankwatching
  Marketingfacts

  Laatste blogartikelen

  Ook schrijf ik natuurlijk regelmatig nieuwe blogs op mijn eigen website.

  Top 6 websites om gratis stockbeelden te downloaden

  Een website of webpagina met alleen maar platte tekst is ook maar zo saai. Met een paar goedgekozen afbeeldingen kun je het geheel een stuk aantrekkelijker maken voor je bezoeker. Zelf foto’s maken is natuurlijk altijd het best, maar hier heeft niet iedereen de tijd...

  Lees meer

  24 gratis SEO tools voor dagelijks gebruik

  Een SEO specialist zonder zijn tools is als een ridder zonder zwaard. En de bekende tools staan meestal niet bekend om hun kleine prijskaartje. Toch zijn er, als je goed zoekt, ook genoeg gratis SEO tools te vinden die in kwaliteit niet onder doen.

  Lees meer

  Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

  Vul onderstaand contactformulier in en ik stuur je zo snel mogelijk een reactie. Ik kan niet wachten om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan voor je website.