Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je bedrijf gaat als een speer, maar in de zoekresultaten kom je nog niet helemaal mee. Waarom toont Google die vervelende concurrenten toch steeds  boven jou?

Tijd voor zoekmachine optimalisatie!

Wil je je SEO uitbesteden aan een ervaren specialist? Bij SEO-specialist Steef The Brave ben je aan het juiste adres.

zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO?

Dagelijks gebruiken miljoenen Nederlanders zoekmachines als Google om informatie, producten en diensten te vinden. Dat werkt heel simpel: een gebruiker voert een zoekopdracht in en Google laat een resultatenpagina zien met de meest relevante betaalde en organische resultaten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het behalen (en behouden!) van hoge posities in de gratis organische zoekresultaten.

Door jouw website technisch te optimaliseren, steengoede content te maken op basis van relevante zoekwoorden en links te genereren zorg ik dat jouw pagina’s hoog in de zoekmachine worden getoond. Want hoe hoger de posities in Google, hoe meer gratis verkeer naar jouw website!

De betaalde resultaten (Google Ads) zijn een ander verhaal. Deze koop je in en noemen we Search Engine Advertising (SEA). SEA is een onderdeel van mijn zoekmachine marketing dienstverlening.

seo-vs-sea

Mijn SEO-diensten

SEO is een breed vakgebied. Wil je je complete SEO uitbesteden of heb je alleen ondersteuning nodig op een bepaald onderdeel? Ik help je graag!

Alles-in-één SEO-abonnement

Om van SEO écht een succes te maken moet je er continu mee bezig blijven. Voor een vast bedrag per maand verbeter ik je vindbaarheid in Google.

Ik begin met een SEO-strategie, voer een zoekwoordenonderzoek uit en doe een concurrentie-onderzoek. Daarna voer ik optimalisaties uit op het gebied van content en techniek en ga ik aan de slag met nieuwe SEO-teksten en SEO-pagina’s. Ondertussen optimaliseer ik verder en doe ik ook nog aan linkbuilding voor je!

SEO-strategie

Zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie maar weet je niet waar te beginnen? Vraag dan een SEO-strategie aan. In een overzichtelijk document op maat vertel ik je precies wat jij moet doen om jouw posities in Google te verbeteren.

SEO-webteksten

Ben je alleen op zoek naar een ervaren SEO-tekstschrijver voor nieuwe webteksten of blogartikelen? Op basis van strategisch gekozen en geplaatste zoekwoorden zorg ik dat bezoekers én zoekmachines jouw teksten begrijpen en waarderen.

SEO-ondersteuning

Een losse vraag of opdracht waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Bijvoorbeeld een technisch vraagstuk of een zoekwoordenonderzoek? Ik help je graag! Ideaal voor marketeers of bureau’s die wel wat SEO-ondersteuning kunnen gebruiken.

Waarom SEO uitbesteden aan Steef The Brave?

Nou, omdat ik een geweldig goede SEO-specialist ben! Ik ben enorm op de hoogte van hedendaagse SEO en behaal uitstekende resultaten voor mijn klanten.

Mijn uurtarief is (zeker ten opzichte van concullega’s en SEO-bureau’s) zeer scherp. Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik geen nutteloze overhead kosten. En doordat ik kennis heb van alle aspecten van SEO en de volledige controle over elk project heb, worden je uren zeer effectief besteed.

Ook doe ik niet aan shady blackhat tactieken en communiceer ik transparant over de uitgevoerde werkzaamheden.

SEO uitbesteden

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

Jan Hofman

NPS Duurzaam

Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

Petra van Alphen

Saliance

SEO resultaten

SEO case: 900% organische groei in 1,5 jaar

Voor een softwareontwikkelaar uit Den Bosch ben ik aan de slag gegaan met SEO. Het doel was om hoge posities voor relevante zoektermen te genereren. En dat is gelukt!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie voor jouw website? Vragen over SEO, mijn werkwijze of mijn SEO-diensten? Vul je gegevens in en ik reageer zo snel als ik kan.