Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je bedrijf gaat als een speer, maar in de zoekresultaten kom je nog niet helemaal mee. Waarom toont Google die vervelende concurrenten toch steeds  boven jou?

Tijd voor zoekmachine optimalisatie!

Wil je je SEO uitbesteden aan een ervaren specialist? Bij SEO specialist Steef The Brave ben je aan het juiste adres.

zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO?

Dagelijks gebruiken miljoenen Nederlanders zoekmachines als Google om informatie, producten en diensten te vinden.

Dat werkt heel simpel: een gebruiker voert een zoekopdracht in en Google laat een resultatenpagina zien met de meest relevante betaalde en organische resultaten.

Zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization of kortweg SEO – draait om het behalen (en behouden!) van hoge posities in de gratis organische zoekresultaten.

Door jouw website technisch te optimaliseren, steengoede content te maken op basis van relevante zoekwoorden en links te genereren zorg ik dat jouw pagina’s hoog in de zoekmachine worden getoond. Want hoe hoger de posities in Google, hoe meer gratis verkeer naar jouw website!

De betaalde resultaten (Google Ads) zijn een ander verhaal. Deze koop je in en noemen we Search Engine Advertising (SEA).

seo-vs-sea

Werkwijze

Je posities in Google zijn afhankelijk van drie factoren: de technische staat van je website, de kwaliteit van je on-site content en je autoriteit ten opzichte van concurrenten. Deze drie pijlers van SEO pak ik allemaal voor je aan! Natuurlijk ga ik niet zomaar wijzigingen doorvoeren, maar volg ik onderstaand stappenplan:

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we je doelen, je ervaring met online marketing, de belangrijkste diensten of producten, je ideale doelgroep, de concurrentie, je budget en de KPI’s.

Stap 2: SEO Strategie

In de eerste maand van de samenwerking wordt de SEO strategie gemaakt. Op basis van de intake, gegevens uit Google Analytics, Google Search Console en data uit mijn eigen SEO tools stel ik een op maat gemaakte strategie op voor jouw website.

Deze strategie bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. SEO scan
  1. Website-techniek
  2. On-site content
  3. Linkprofiel
 2. Concurrentie-analyse
 3. Zoekwoordenonderzoek
 4. SEO strategie
 5. Plan van aanpak

In het plan van aanpak omschrijf ik een plan voor de komende zes maanden om jouw website beter vindbaar te maken en je doelen te behalen.

Stap 3: SEO Service

Nadat we de strategie besproken hebben, ga ik meteen aan de slag met implementatie: het verbeteren van de website-techniek, optimalisatie van de homepage en landingspagina’s, linkbuilding en de creatie van nieuwe webpagina’s en/of blogartikelen.

Afhankelijk van het aantal uren dat je afneemt, zal ik elke maand de SEO van je website verbeteren. Ik begin met de optimalisaties en de creatie van pagina’s die de meeste impact zal maken. Dit is altijd afhankelijk van de staat van de website en zal dus per samenwerking verschillen. 

Maandelijks ontvang je een transparant overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en links en bespreken we de voortgang.

  SEO pakketten

  Of je nu alleen lokaal beter gevonden wil worden, of wil concurreren met de top in jouw branche – voor elk doel is een passend SEO pakket beschikbaar. Een losse opdracht of afwijkend pakket is uiteraard ook mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Waarom SEO uitbesteden aan Steef The Brave?

  Nou, omdat ik een geweldig goede SEO specialist ben! Ik ben enorm op de hoogte van hedendaagse SEO en behaal uitstekende resultaten voor mijn klanten. 

  Mijn uurtarief is – ten opzichte van concullega’s en SEO bureau’s – zeer scherp. Omdat ik zelfstandig opereer, maak ik geen nutteloze overhead kosten. En doordat ik kennis heb van alle aspecten van SEO en de volledige controle over elk project heb, worden je uren zeer effectief besteed.

  Ook doe ik niet aan shady blackhat tactieken en communiceer transparant over de uitgevoerde werkzaamheden.

  zoekmachine optimalisatie uitbesteden

  Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer contactaanvragen dan ooit tevoren.

  Jan Hofman

  NPS Duurzaam

  Met minimale middelen weet Stefan maximaal resultaat te boeken. Het doel was om mijn onderneming lokaal goed vindbaar te maken. En dat is gelukt! Sinds de optimalisatie van mijn website weten steeds meer mensen mijn bedrijf online te vinden en ontvang ik wekelijks nieuwe contactaanvragen.

  Petra van Alphen

  Saliance

  Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

  Aan de slag met zoekmachine optimalisatie voor jouw website? Vragen over SEO, mijn werkwijze of mijn SEO pakketten? Vul je gegevens in en ik reageer zo snel als ik kan.