Website laten maken in Den Bosch?

Tijd voor een (nieuwe) website, maar geen zin om maanden te wachten en tienduizenden euro’s stuk te slaan? Think again!  Een WordPress website is super gebruiksvriendelijk en knal ik binnen no-time voor je in elkaar.

Wil je een website laten maken door een specialist uit Den Bosch? Dan zit je hier goed!

Wordpress website laten maken

Waarom een nieuwe website laten maken?

Steeds meer mensen gaan online op zoek naar producten, diensten en/of informatie. Ook binnen jouw doelgroep. Een goede website is tegenwoordig dan ook essentieel voor elke onderneming.

Je website is de plek waar potentiële nieuwe klanten een eerste indruk van jouw organisatie krijgen. Creeër je een prettige webomgeving en biedt je de informatie waar jouw doelgroep naar op zoek is? Dan wordt de kans op een contactaanvraag of directe verkoop meteen een stuk groter!

Ook als je aan de slag wilt met zoekmachine optimalisatie en blogartikelen is een sterke website belangrijk. De basis is namelijk altijd een snelle, gebruiksvriendelijke en veilige website.

Waarom door mij laten maken?

 • Uniek design
 • 100% SEO proof
 • Moderne vormgeving
 • Handige plugins
 • Veilig, snel en responsief
 • Eenvoudig & gebruiksvriendelijk
 • Gemakkelijk zelf wijzigingen maken
 • Snelle oplevering

Wat zijn de kosten?

Ik maak al mijn websites op basis van WordPress – het populairste CMS ter wereld – in combinatie met de Divi builder. Deze krachtige builder kan ik op honderdduizend verschillende manieren configureren. Zo maak ik altijd een unieke website, maar weet je zeker dat deze er modern en professioneel uit.

WordPress is gratis en Divi kost €89 per jaar krijg je van mij. Zo doen we dat in Den Bosch!

Ik kan je website in korte tijd opleveren. De precieze kosten zijn afhankelijk van:

 • Het aantal pagina’s
 • De gewenste functionaliteiten en complexiteit
 • Of er al een logo en huisstijl aanwezig is
 • Of er SEO teksten en/of andere content gemaakt moet worden

Benieuwd wat de precieze kosten zijn om jouw website te laten maken? Neem contact met me op!

Wordpress website laten maken kosten

Werkwijze

Om zo effectief mogelijk te werken, en een snelle oplevering te garanderen, werk ik altijd volgens onderstaand stappenplan. 

Stap 1: Intake

Tijdens de intake bespreken we het doel van de website, de webpagina’s waaruit de website moet bestaan, de functionaliteiten, de look & feel en welke webteksten er geschreven moeten worden.

Stap 2: Plan van aanpak

Op basis van de vrijblijvende intake stel ik een offerte en plan van aanpak op.

In het plan van aanpak staat een samenvatting van de besproken zaken, welke content er gemaakt (of aangeleverd) dient te worden en welke (SEO) teksten er geschreven moeten worden. Ook staat er een tijdspad in met taken voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer.

Stap 3: Contentcreatie

Zijn alle teksten al geschreven en zijn er al foto’s die ik kan kan gebruiken? Zo ja, dan gaan we meteen door naar stap 4! Als er nog teksten geschreven moeten worden of andere content gecreëerd, dan doen we dit in deze fase.

Je kunt er voor kiezen om de webteksten door mij te laten schrijven of ze zelf aan te leveren.

  Stap 4: De eerste pagina

  Wanneer alle content geprepareerd is, ga ik aan de slag met de eerste pagina. Niet op basis van moeilijke code, maar gewoon meteen front end aan de slag.

  Op basis van jouw input maak ik een eerste pagina op. Hier mag je net zo lang commentaar op geven tot je helemaal tevreden bent! 

  Deze eerste pagina vormt qua stijl en vormgeving de basis van de rest van de website. 

   Stap 5: Volledige website

   Is de eerste pagina helemaal naar je smaak, dan maak ik daarna in één klap de rest van de website in dezelfde stijl. Ook nu mag je net zo lang aanpassingen opgeven tot je helemaal tevreden bent.

    Stap 6: Livegang

    Ben je helemaal in de wolken met de website die ik voor jou gemaakt heb? De laatste stap is om de website live te zetten.

    Heb je al een website? Dan voer ik een SEO-migratie uit, waarbij ik geen druppel linkjuice verloren laat gaan van je oude website. 

    Je ontvangt van mij de inloggegevens en een handleiding waarmee je zelf wijzigingen kunt maken en onderhoud kunt uitvoeren.

     Voorbeelden

     Benieuwd wat je ongeveer kunt verwachten wanneer je je WordPress website door mij laat maken? Kijk dan eens naar onderstaande voorbeelden!

     Steef The Brave website
     Website Q909
     Website Voorbeeld2

     WordPress website laten maken?

     Wil je jouw WordPress website laten maken door een ervaren bouwer uit Den Bosch? Of ben je benieuwd naar de kosten van jouw project? Vul dan onderstaand contactformulier in!