Reviews

5,0 rating

Heel fijn om samen te werken met een SEO specialist die geheel zelfstandig met kwalitatief goede content komt. Zelfs in niches waar hij zelf geen expert in is, heel knap! Goede content voor een eerlijke prijs.

Joris van der Wijst
5,0 rating

Sinds afgelopen maand werk ik samen met Steef. Hij schrijft blogs voor ons én hoe. Ik lever onderwerpen aan en hij schrijft deze SEO-wise. De samenwerking verloopt soepel: snel schakelen, duidelijke structuur in schrijfproces en leuke eigen inbreng in de onderwerpen die ik aanlever. Zeker weten een aanrader!

Samuel Karremans
5,0 rating

Direct resultaat na een paar belangrijke aanpassingen! Sinds Stefan met onze website aan de slag is gegaan, weten steeds meer mensen ons online te vinden en ontvangen we meer aanvragen dan ooit tevoren!

Jan Hofman
5,0 rating

Was super!

Marnis Mastenbroek
5,0 rating

Asome services with good results!

Myler Media
5,0 rating

Awesome experience with this very brave man, highly recommended!

Staffan Bos
5,0 rating

Fijne samenwerking met fantastisch resultaat!

Petra van Alphen
5,0 rating

Stefan heeft ons tijdens een zeer informatieve cursusmiddag veel kunnen leren over de wereld van SEO. Door het toepassen van zijn expertise werd ons snel duidelijk waar voor onze websites verbeteringen te behalen zijn. Het was een ontzettend leuke en leerzame middag! Thanks daarvoor, Stefan!

Zonvaart Reizen
5,0 rating

Altijd fijn samenwerken met Stefan.

Ad van Gessel
5,0 rating

Erg fijne en nuttige samenwerking. Ik kan Stefan zeker aanraden!

Erik Mennenga

Lees meer reviews op Google.

Schrijf ook een review!